ATM-101

Šokový zchlazovač  Fagor

  • ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE
  • Vybaven vodícími lištami pro uložení podnosů GN a cukrářských
  • plechů.
  • Dveře s automatickým zavíráním.
  • Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu
  • teploty na
  • zchlazení (+3 °C)
  • zmražení (-18 °C).
  • Jak u chlazení, tak u mražení existují dva typy šokového snížení teploty:
  • - Intenzivní cyklus: doporučený pro výrobky s tloušťkou větší než 2 cm,
  • kompaktní
  • - Mírný cyklus: pro výrobky o tloušťce nižší než 2 cm, málo
  • husté.
  • Tento cyklus se provádí ve dvou naprogramovaných krocích.
  • Mírný cyklus zamezuje tvoření námrazy ve výrobky.
  • Trvání cyklů:
  • - Chladící cykly: 90 minut.
  • - Mrazící cykly: 240 minut.
  • Elektronický časovač a teplotní sonda.
  • Ovládání cyklů je možné provést podle času nebo podle teploty,
  • kterou zaznamenává sonda při umístění uprostřed potraviny (jestliže se
  • nepoužije sonda, ovládání je automaticky podle času).
  • Při ukončení cyklu zchlazovač/zmrazovač funguje jako chladící skříň
  • a udržuje teplotu mezi +2 a +4 °C nebo jako mrazící skříň pod –18 °C.
  • Přístroj umožňuje uložit programy. Provedené cykly se také mohou
  • uložit jako programy: 5 pro chlazení a 5 pro mražení.
  • Vzduchotěsný kompresor s ventilovaným kondenzátorem.
  • Ekologická chladící směs R-134 A bez CFC.
  • 60 mm široká vstřikovaná polyuretanová izolace.
  • Hustota 40 kg.
  • Bez CFC.
  • Měděný trubkový výparník s hliníkovým žebrováním.
  • Chlazení s nucenou cirkulací.
  • Automatické odpařování namražené vody.
  • ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE
  • Možnosti na objednávku:
  • - VYHŘÍVANÁ SONDA
  • Produkce Kg/cyklus:
  • +90/+3°C = 30 kg
  • +90/-18°C = 20 kg
101.200,-
ATM-101

ilustrační obrázek

rozměry 790x800x1420 mm
el. napětí 230 V
el. příkon 2,83 kW