Důležitým vybavením hrubé přípravny zeleniny a brambor ve stravovacích provozech je škrabka brambor a zeleniny. Jsou vyráběny v různých velikostech podle objemu vsázky suroviny od 6 kg do 40 kg v jedné „dávce“. Provedení je buď celonerezové nebo lakované. Vrstvou korundu (materiálu zajišťujícího oškrábání zeleniny) je pokryt buben i dno škrabky, které je specielně tvarované a samozřejmě také dvířka stroje. Doba škrábání (loupání) jedné dávky brambor se pohybuje podle množství a také kvality brambor od 1,5 do 3 minut. Na škrabkách lze škrábat kromě brambor také kořenovou zeleninu a cibuli. Korundová vrstva je po opotřebení schopna další obnovy u výrobce.

C/E PP 5

Škrabka na brambory 5 kg

C/E PP 5
RM Gastro
35.590,-
více info ...

jednoduché ovládání, magnetický bezpečnostní spínač víka, řemenový hnací motor, přesný a robustní mechanický časovač, start / stop prostřednictvím časovače, postranní brusné plochy a disk – snadno odnímatelné pro snadnější čištění ...

C/E PP 10T

Škrabka na brambory 10 kg

C/E PP 10T
RM Gastro
43.990,-
více info ...

jednoduché ovládání, magnetický bezpečnostní spínač víka, řemenový hnací motor, přesný a robustní mechanický časovač, start / stop prostřednictvím časovače, postranní brusné plochy a disk – snadno odnímatelné pro snadnější čištění ...

C/E PP 20T

Škrabka na brambory 20 kg

C/E PP 20T
RM Gastro
53.690,-
více info ...

jednoduché ovládání, magnetický bezpečnostní spínač víka, řemenový hnací motor, přesný a robustní mechanický časovač, start / stop prostřednictvím časovače, postranní brusné plochy a disk – snadno odnímatelné pro snadnější čištění ...

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH