Pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů slouží zchlazovače a šokery. Vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je pro pozdější výdej. U zchlazování je optimální podávat jídla cca do 1 týdne, u zmražených jídel do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů. Při šokovém zmrazování řízeným způsobem nedochází k růstu ledových krystalů a tím k rozrušování struktury potravin.

SHF 0511

Šokový zchlazovač a zmrazovač

SHF 0511
RedFox
56.990,-
více info ...

kapacita 5x GN 1/1 – 40 mm, automatické šokové zchlazování(+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C), manuální šokové zchlazování – nastavení času, se sondou, manuální šokové zmrazení – nastavení času, se sondou, manuální rozmrazování – nastavení ...

SHF 1011

Šokový zchlazovač a zmrazovač

SHF 1011
RedFox
94.990,-
více info ...

kapacita 10x GN 1/1 – 40 mm, automatické šokové zchlazování(+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C), manuální šokové zchlazování – nastavení času, se sondou, manuální šokové zmrazení – nastavení času, se sondou, manuální rozmrazování – ...

SHF 1511

Šokový zchlazovač a zmrazovač

SHF 1511
RedFox
132.985,-
více info ...

kapacita 15x GN 1/1 – 40 mm, automatické šokové zchlazování(+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C), manuální šokové zchlazování – nastavení času, se sondou, manuální šokové zmrazení – nastavení času, se sondou, manuální rozmrazování – ...

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH