Pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů slouží zchlazovače a šokery. Vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je pro pozdější výdej. U zchlazování je optimální podávat jídla cca do 1 týdne, u zmražených jídel do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů. Při šokovém zmrazování řízeným způsobem nedochází k růstu ledových krystalů a tím k rozrušování struktury potravin.

SHS 23

Šokový zchlazovač a zmrazovač

obrázek není k dispozici
RedFox
48.440,-
více info ...

kapacita 3x GN 2/3 – 40, se sondou pro teplotu jádra, zachlazení z teploty +70 °C na teplotu +3 °C, hmotnost zachlazovaných potravin 5 kg, zamražení z teploty +70 °C na teplotu -18 °C, hmotnost zamrazovaných potravin 5 kg,

SHF 0511

Šokový zchlazovač a zmrazovač

SHF 0511
RedFox
59.840,-
více info ...

kapacita 5x GN 1/1 – 40 mm, automatické šokové zchlazování(+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C), manuální šokové zchlazování – nastavení času, se sondou, manuální šokové zmrazení – nastavení času, se sondou, manuální rozmrazování – nastavení ...

SHF 1011

Šokový zchlazovač a zmrazovač

SHF 1011
RedFox
112.090,-
více info ...

kapacita 10x GN 1/1 – 40 mm, automatické šokové zchlazování(+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C), manuální šokové zchlazování – nastavení času, se sondou, manuální šokové zmrazení – nastavení času, se sondou, manuální rozmrazování – ...

SHF 1511

Šokový zchlazovač a zmrazovač

SHF 1511
RedFox
141.060,-
více info ...

kapacita 15x GN 1/1 – 40 mm, automatické šokové zchlazování(+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C), manuální šokové zchlazování – nastavení času, se sondou, manuální šokové zmrazení – nastavení času, se sondou, manuální rozmrazování – ...

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH