Přípravu moučných výrobků vyráběných ve větším množství velmi usnadní dělička těsta.

Po naplnění pracovní komory odváženým množstvím těsta a spuštěním pracovního cyklu dojde k vysunutí mechanismu, který stlačí těsto a přesně a rovnoměrně rozdělí. Neocenitelný pomocník při výrobě buchet, koláčů a dalších druhů moučných výrobků.

Počet dílů je obvykle 30 s hmotností od 33 do 133 gramů podle množství vloženého těsta (1 až 4 kg). Pracovní prostor je dobře čistitelný a často s teflonovým povrchem.

BM/2+NT

Porcovací zařízení na těsto

BM/2+NT
OEM
159.060,-
více info ...

zásobník: 30 kg, produkce: 1000-1300 porcí/hod, porcovací hlava 1xAH,

BM/2+AS

Porcovací + vykulovací zařízení na těsto

BM/2+AS
OEM
252.900,-
více info ...

zásobník: 30 kg, produkce: 1000-1300 porcí/hod, porcovací hlava 1xAH, vestavný zásobník na nevykynuté těsto, kombinovaný model pro přípravu a následné propracování a vykulení,

AS/T

Vykulovačka na těsto

AS/T
OEM
62.460,-
více info ...

produkce: 1000/1200 porcí/h, vykulovací víko: 1xKA, model na zformování kuličky velikosti 50-300g (dle použitého víka) z naporcovaného pizza těsta,

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH