V úsecích přípravy masa a masových výrobků jsou nezbytným vybavením mlýnky na maso.

Hlavním parametrem při výběru je množství masa zpracovaného za 1 hodinu. Velikost mlýnku je dána průměrem složení matric a nožů a jejich počtem v pracovním prostoru tělesa mlýnku. Obecně platí, že větší průměr odpovídá většímu výkonu strojku.

Mlýnky na maso se vyrábějí jako samostatná zařízení s vlastním pohonem a jako přídavná zařízení univerzálních strojů bez pohonu. Při rozhodování o pořízení samostatného nebo přídavného mlýnku je vodítkem jeho umístění ve stravovacím provozu tak, aby vhodným způsobem navazoval pracovní proces mlýnku na další zpracování produktu.

Při výrobě mlýnků na maso se používá především nerezová ocel a vhodné slitiny potravinářského hliníku.

HL-G12SS

Řezačka masa

HL-G12SS
 
11.330,-
více info ...

produkce : 120 kg/h, celonerezové provedení s vysokým hygienickým standardem, tlačný kolík z plastu, vypínač se zpětným chodem, robustní šneková převodovka pro těžký provoz, teplená pojistka, řezné složení "ENTERPRISE", velikost ...

HL-G22S

Řezačka masa

HL-G22S
 
17.000,-
více info ...

produkce : 200 kg/h, celonerezové provedení s vysokým hygienickým standardem, tlačný kolík z plastu, vypínač se zpětným chodem, robustní šneková převodovka pro těžký provoz, teplená pojistka, řezné složení "ENTERPRISE", velikost ...

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH