nová gastro zařízení, gastronomické vybavení a gastro bazar
dodávky profesionální gastrotechnologie, projekce, montáž, servis a HACCP
Důležitým vybavením hrubé přípravny zeleniny a brambor ve stravovacích provozech je škrabka brambor a zeleniny. Jsou vyráběny v různých velikostech podle objemu vsázky suroviny od 6 kg do 40 kg v jedné „dávce“. Provedení je buď celonerezové nebo lakované. Vrstvou korundu (materiálu zajišťujícího oškrábání zeleniny) je pokryt buben i dno škrabky, které je specielně tvarované a samozřejmě také dvířka stroje. Doba škrábání (loupání) jedné dávky brambor se pohybuje podle množství a také kvality brambor od 1,5 do 3 minut. Na škrabkách lze škrábat kromě brambor také kořenovou zeleninu a cibuli. Korundová vrstva je po opotřebení schopna další obnovy u výrobce.
Škrabka brambor celonerezová
provozní výkon cca 400 kg/hod, 18 až 20 kg/ dávku, spotřeba vody 2,5 lt/kg,
Škrabka brambor celonerezová
provozní výkon cca 200 kg/hod, 10 až 12 kg/ dávku, spotřeba vody 2,5 lt/kg,
Stolní škrabka brambor
provozní výkon cca 70-100 kg/hod, 4 až 5 kg/ dávku, spotřeba vody 2,5 lt/kg,
všechny ceny jsou uvedeny bez DPH