Přípravu moučných výrobků vyráběných ve větším množství velmi usnadní dělička těsta.

Po naplnění pracovní komory odváženým množstvím těsta a spuštěním pracovního cyklu dojde k vysunutí mechanismu, který stlačí těsto a přesně a rovnoměrně rozdělí. Neocenitelný pomocník při výrobě buchet, koláčů a dalších druhů moučných výrobků.

Počet dílů je obvykle 30 s hmotností od 33 do 133 gramů podle množství vloženého těsta (1 až 4 kg). Pracovní prostor je dobře čistitelný a často s teflonovým povrchem.

HLM 22036

Dělička těsta

BakerSystem
36.170,-
více info ...

NEF-36

Dělička těsta

NEF-36
BakerSystem
65.000,-
více info ...

Velikost porcí 30-180 g, Počet porcí 36,

HLM 21036

Dělička těsta

HLM 21036
BakerSystem
66.960,-
více info ...

Velikost porcí 35-100g, Počet porcí 36,

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH