Pro potraviny a nápoje vyžadující skladování za nízkých teplot nabízíme chladící a mrazící techniku. V této oblasti je široká nabídka nejrůznějších výrobků, od univerzálních až po specializované.
Základním vybavením stravovacího provozu jsou chladící skříně statické a ventilované v kapacitách od 50 do 1400 l v lakovaném nebo nerezovém provedení. Dále pak mrazící skříně a truhly v kapacitách 100 až 1400 l, chladící a mrazící stoly (200 až 600 l), kombinované skříně v různých provedeních a kapacitách, chladící a mrazící vitríny a konzervátory na zmrzlinu.
K velmi žádanému vybavení této kategorie patří chladící mrazící boxy a v poslední době velmi žádané zchlazovače a šokery. Pro specializovaný prodej vín jsou určeny chladící skříně na víno.
Velmi důležitým parametrem chladící a mrazící techniky je spotřeba elektrické energie a kvalita zpracování.