Pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů slouží zchlazovače a šokery. Vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je pro pozdější výdej. U zchlazování je optimální podávat jídla cca do 1 týdne, u zmražených jídel do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů. Při šokovém zmrazování řízeným způsobem nedochází k růstu ledových krystalů a tím k rozrušování struktury potravin.

ATM-031 CD

Šokový zchlazovač

ATM-031 CD
Fagor
51.750,-
více info ...

Vybaven vodícími lištami pro uložení podnosů 3× GN 1/1 a cukrářských plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Kombinované modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 °C)., Jak u chlazení, ...

ATM-051 CD

Šokový zchlazovač

ATM-051 CD
Fagor
70.300,-
více info ...

Vybaven vodícími lištami pro uložení 5× GN 1/1 a cukrářských plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 °C)., Jak u chlazení, tak ...

ATM-101 CD

Šokový zchlazovač

ATM-101 CD
Fagor
113.100,-
více info ...

Vybaven vodícími lištami pro uložení 10× GN 1/1 a cukrářských, plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 °C)., Jak u chlazení, ...

ATM-102 CD

Šokový zchlazovač

ATM-102 CD
Fagor
208.700,-
více info ...

Vybaven vodícími lištami pro uložení 20× GN 1/1 nebo 20× GN 2/1 a cukrářských, plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 °C)., ...

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH