Pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů slouží zchlazovače a šokery. Vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je pro pozdější výdej. U zchlazování je optimální podávat jídla cca do 1 týdne, u zmražených jídel do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů. Při šokovém zmrazování řízeným způsobem nedochází k růstu ledových krystalů a tím k rozrušování struktury potravin.

ATM-031

Šokový zchlazovač

ATM-031
Fagor
55.440,-
více info ...

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE, Vybaven vodícími lištami pro uložení podnosů GN a cukrářských, plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 ...

ATM-051

Šokový zchlazovač

ATM-051
Fagor
87.910,-
více info ...

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE, Vybaven vodícími lištami pro uložení podnosů GN a cukrářských, plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 ...

ATM-101

Šokový zchlazovač

ATM-101
Fagor
101.200,-
více info ...

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE, Vybaven vodícími lištami pro uložení podnosů GN a cukrářských, plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 ...

ATM-102

Šokový zchlazovač

ATM-102
Fagor
171.600,-
více info ...

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE, Vybaven vodícími lištami pro uložení podnosů GN a cukrářských, plechů., Dveře s automatickým zavíráním., Smíšené modely, které umožňují provést cyklus šokového poklesu, teploty na, zchlazení (+3 °C), zmražení (-18 ...

všechny ceny jsou uvedeny bez DPH