O 611 b -

Elektrický konvektomat Retigo Orange Vision II

  • Konvektomaty patří mezi univerzální velkokuchyňská gastro zařízení a používají se pro přípravu většiny pokrmů. Lze v nich připravit masa, přílohy a další pokrmy vařením, dušením, grilováním, pečením a smažením a to v páře, horkém vzduchu nebo v kombinaci těchto způsobů. Elektrické konvektomaty jsou častěji prodávané a cenově dostupnější než plynové. Mají obvykle vyšší komfort obsluhy a četnější přídavné funkce.
  • Konvektomat O 611 b od výrobce Retigo disponuje zásuvy pro použití nejvýše 7 x GN1/1, konvektomat je vhodný pro kapacitu 50 až 150 jídel na výdej. Gastronádoby se do stroje vkládají na šířku.
  • Konvektomaty řady Retigo Orange Vision II patří mezi produkty českého výrobce gastro zařízení společnosti Retigo. Jedná se o základní modelovou řadu, která vyhoví všem požadavkům nenáročných kuchařů. Oproti řadě Blue Vision není vybavena některými technologiemi jako je EASY COOKING nebo RETIGO VISION AGENT.
  • Ovládání stroje je dotykový ovládací panel. Pracovní teplota uvnitř varné komory je regulovatelná v rozsahu 30-300°C.
  • Všechny bojlerové konvektomaty Retigo Vision
  • jsou vybaveny i nástřikovým systémem, který zajistí
  • bezproblémový provoz konvektomatu v případě
  • neočekávaného výpadku bojleru.
  • Dále je přístroj vybaven systémem ACTIVE CLEANING pro automatické mytí varné komory.
122.980,-
katalogový list
O 611 b -

kapacita 7 x GN1/1
rozměry 933x818x786 mm
počet jídel za den cca 150 
typ ovládání dotykový ovládací panel 
el. napětí 400 V
počet programů / počet kroků programu 99/9 - za příplatek 
el. příkon 10.9 kW
bojlerový vyvíječ páry ano 
automatická kontrola úrovně zavápnění bojleru ano 
hmotnost netto 122 kg
vývin páry přímým nástřikem ano 
teplotní vpichová sonda volitelně 
sprcha volitelně 
samonavíjecí sprcha volitelně 
teplota 30-300°C 
automatický čistící systém varné komory ano 
servisní a diagnostický systém ano 
bezpečnostní otevírání dveří ve dvou krocích volitelně 
HACCP systém ano 
port sítě Ethernet ano 
rozhraní USB ano 
Další informace

VAŘENÍ
Horký vzduch 30 – 300 °C
Kombinovaný režim 30 – 300 °C
Vaření v páře 30 – 130 °C
Bio vaření 30 – 98 °C
Vaření/pečení přes noc – šetří čas i peníze.
Pokročilý systém vývinu páry – skvělé výsledky vaření v páře díky dvoustupňovému předehřevu vody v integrovaném tepelném výměníku.
Zásuvy napříč – bezpečnější a pohodlnější práce s gastronádobami Nízkoteplotní vaření – nižší váhové ztráty, lepší chuť.
Automatický předehřev/zchlazení varné komory s možností zadat požadovanou teplotu.


VISION CONTROLS
Dotykový ovládací panel - rychlé a přehledné ovládání s okamžitou odezvou a snadnou údržbou.
Nekonečný čas vaření - uspoří čas při vaření v provozní špičce.
Automatický start – možnost naplánovat odložený start.


OSTATNÍ VYBAVENÍ
Active cleaning - automatické mytí s minimální spotřebou vody
Trojité dveřní sklo*** – minimální únik tepla, nízká spotřeba energie.
Obousměrný ventilátor – minimální rozdíly v barvě upečených jídel.
AISI 304 nerezová ocel – kvalitní nerezové materiály se speciální povrchovou úpravou pro delší životnost.
WSS - speciální systém odpadu & vestavěný tepelný výměník zajistí velmi nízkou spotřebu vody.

KONEKTIVITA
USB rozhraní – snadné přehrávání dat z a do konvektomatu
VisionCombi software – správa programů v PC, prohlížení dat HACCP.


PROVOZNÍ ZÁZNAMY
HACCP záznamy – snadná a okamžitá analýza kritických bodů vaření.
Kompletní záznamy provozních událostí


SERVIS
BCS* – automatická kontrola bojleru, automatický přechod do injekčního režimu v případě neočekávaného výpadku bojleru.
SDS – automatické vyhodnocení chyb.


VOLITELNÉ VYBAVENÍ
1-bodová teplotní sonda
Klapka
99 programů s 9 kroky
Standardní ruční sprcha
7 rychlostí ventilátoru*** + funkce Fan Stop***
Opačné otevírání dveří**
Bezpečnostní otevírání dveří
Samonavíjecí sprcha***
Příslušenství – podstavce, vozíky, gastronádoby, čistící prostředky atd.